PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

ALGERIAN SOLITAIRE

Om du bestämmer dig för att spela Algerian Patience Solitaire kan du spela ett spel med god kvalitet gratis med maximal komfort och utan registrering. Det viktigaste här är att vara ihållande. Spelet är svårare än den klassiska Spider-patiens, men det är väldigt beroendeframkallande!

Algeriskt tålamod och andra patiensspel har ett gemensamt mål. Du måste ordna kort i ordning och färg. I det här fallet kommer layouten från två kortlekar med åtta grundfundament. Du måste sortera däck i stigande (från ess till kung) och fallande ordning efter färg.

Regler - ALGERIAN SOLITAIRE

Kort på spelplanen kan flyttas till en av fundamenten eller en angränsande kolumn enligt en av principerna:

- i stigande ordning på nominellt värde: 5 ♦, 6 ♦, 7 ♦, 8 ♦, 9 ♦;

- i fallande ordning på nominellt värde: K ♣, Q ♣, J ♣, 10 ♣, 9 ♣, 8 ♣.

I många patiens kortspel kanske en spelare inte tar hänsyn till en färg när han flyttar korten mellan kolumnerna i sorteringsfasen. Det enda kravet är att ett kort måste vara en rang över eller en rang under. I spelet krävs alltid Algerian Patience Solitaire efter sortering. Lyckligtvis kan du skapa både stigande och fallande sekvenser samtidigt.

Enligt reglerna för Algerian Patience är rankningen av kort kontinuerlig, vilket innebär att du kan flytta kungen efter esset om det behövs.

Fördelen med online-patiens Algerian Patience är att en spelare kan flytta ett kort i taget eller flytta en färgföljd genom att hålla ned SKIFT-tangenten. För att ångra det sista draget, tryck på pilknappen i det nedre högra hörnet.

Till skillnad från "Spider", "Klondike" och andra patiensspel tillåter "Algerian Patience" att fylla tomma kolumner i spelplanen med valfritt kort. Du kan använda 6 draghögar från botten av spelplanen utan begränsningar och se nästa kort helt enkelt genom att lyfta den översta som om du vill ta bort den.

Patiens officiella namn är Algerian Patience som symboliserar den komplicerade algeriska versionen av den traditionella patiens. Ordet "tålamod" dök upp på grund av den bokstavliga översättningen av "Algerian Patience Solitaire", där betydelsen av ett kortspel ersätts av en av de morfologiska synonymerna. Men misstaget visade sig vara lämpligt. Kabinen "Algerian Patience" är ganska svår. Det kräver beslutsamhet och uppmärksamhet, men det ger ljusa känslor och spänning. Spela Algerian Patience Solitaire just nu gratis online utan registrering och tidsgränser. Njut av spelet!