PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

CRESCENT SOLITAIRE

Dags att spela Crescent Solitaire. Denna gratis onlineversion av spelet har de bästa spelförhållandena! Du kan spela helskärm, se statistik och få tips utan registrering. Solitaire består av två däck, en av dem saknar essen och den andra saknar kungar. Placerade i mitten bildar de högarna. Resten av korten läggs runt i form av en halvmåne.

Det fantastiska pusselns ursprungliga namn är Crescent Solitaire baseras på likheten mellan däckens layout och halvmånen till en nymåne.

Regler - CRESCENT SOLITAIRE

Enligt reglerna är målet med spelet att flytta alla kort från de 16 yttre högarna till de 8 horisontella i mitten.

De fyra bästa högarna börjar från kungarna och måste staplas i fallande ordning (Queens, Jacks, och så vidare upp till två i varje färg). Den nedre högen bildas enligt "nymåne". Du måste sätta två på essen.

Alla öppna kort kan flyttas till en annan hög om de skiljer sig åt i ordning med 1. Till exempel kan en 7 spader placeras på en 6 eller en 8 av samma färg.

Halvmåne-patiensstrategi

När det gäller komplexitet kan Crescent Solitaire jämföras med 4-Suit Spider Solitaire. Du kan enkelt vinna om du tålmodigt undersöker möjliga drag och använder några knep:

  • om du har valet mellan två identiska kort, kontrollera de nedre korten. För att göra detta, klicka på kortet och lyft det, som om du vill flytta det;
  • försök att ordna högarna på dräkterna jämnt för att förhindra en "återvändsgrändkombination" med blockering av identiska kort.

Tips och hjälp

Onlineversionen av patiens har flera ytterligare funktioner som du kanske tycker är användbara.

1. Blocket "Flyttar" visar antalet möjliga drag tillgängliga på spelplanen, med hänsyn till möjligheten att flytta kort till en av högarna eller blanda mellan högar ordnade i form av en halvmåne.

2. Du kan använda en "Tips" -knapp 5 gånger per spel.

3. Layouten kan ändras tre gånger med hjälp av en "Shuffle" -knapp, medan alla kort ordnade i en halvmåne spelas i slumpmässig ordning. Använd den här hjälpen i extrema situationer om det inte finns några varianter att fylla pålen.

Du kan spela ett av de mest intressanta patiens kortspel för två kostymer. Förutom ett trevligt tidsfördriv kan det gynnas. Att spela patiens utvecklar logiskt tänkande och visuella färdigheter. Ha ett trevligt spel!