PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

YUKON SOLITAIRE

Välkommen till Yukon Solitaire. Spela en gratis onlineversion av spelet med en standardlek på 52 kort. Ett ovanligt och svårt test väntar på dig. Enligt statistiken är inte alla försök att lösa Yukon Solitaire framgångsrika. Njut av ett bekvämt onlinespel med möjligheten att avbryta flytten, vilket innebär att dina chanser att vinna växer. Börja nu!

Yukon Solitaire är ett intressant kortspel som utvecklar förmågan att planera och analysera komplexa sekvenser. I Yukon Solitaire kan du avbryta ett drag gratis och hålla koll på speltiden.

"Yukon" liknar "Klondike", men om du är uppmärksam kommer du omedelbart att förstå vad skillnaden är. Spelet har inte ett beståndsdäck. Alla kort delas ut direkt till spelplanen och avslöjas delvis. Lyckligtvis, i Yukon Solitaire kan du flytta valfri kortgrupp så länge färgerna växlar. Till exempel kan en grupp med en grund på rött 2 bara flyttas till en 4 i en svart kostym.

Regler - YUKON SOLITAIRE

Flytta alla kort till de fyra grundhögarna efter färg, från och med essen. På spelplanen kan du flytta valfri kortföljd (även inte beställd). Det enda villkoret för att flytta är alternerande färger i fallande ordning. Till exempel kan 10 spader (svart kort) bara acceptera en 9 i röd färg. Du kan flytta kungarna till tomma celler. I det här spelet kan du avbryta ditt drag. Det finns också en tidsräknare.

Innan du börjar spela Yukon Solitaire, bygg din strategi. Din uppgift är att utöka dina möjligheter att sortera. Försök frigöra tomma celler för att flytta kungarna. Öppna kort med framsidan ned så snart som möjligt. Ju fler kort det finns på bordet, desto större är utbudet av tillgängliga värden.