PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

LILA KUNGEN PATIENS

Lila Kungen Patiens är en version av Klondike med två däck. Förutom ett större antal högar och dubbla kort är dess regler identiska med den klassiska patiens. Men tack vare det stora utrymmet på spelplanen och den dubbla kortuppsättningen för varje cell för att lösa Lila Kungen Patiens Solitaire är mycket lättare än vanligt.

Spela Lila Kungen Patiens gratis online utan annonser och flash-spelare. Det finns flera varianter av detta populära spel, men den här utmanande versionen där du behöver dela ut tre reservkort är den mest populära. Det är ganska svårt att vinna, men om du följer tipsen nedan kommer resultatet att behaga dig!

Lila Kungen Patiens layouten är triangulär men har nio kolumner istället för sju. Åtta fonder är ursprungligen tomma. Syftet med spelet är att flytta essen till fundamentet och fylla varje cell i kostymen upp till kungarna.

Regler - LILA KUNGEN PATIENS

  • Målet med spelet är att flytta båda däcken till fundamentet.
  • Flytta kort mellan högarna på spelplanen i fallande ordning, alternerande röda och svarta färger.
  • Del- eller hela sekvenser kan flyttas som ett kort.
  • Endast kungar kan fylla tomma utrymmen eller den stack som kungen leder.
  • Genom att klicka på kortlek får du tre kort samtidigt.

Hur man löser Lila Kungen Patiens

1. Spela alla rörelser på spelplanen innan du använder en reserv.

2. Försök alltid öppna korten med framsidan nedåt genom att flytta dem delvis.

3. Kom ihåg att reserven kan ses utan begränsning. Vi rekommenderar dig att studera reserven och inte spela alla tre korten i rad. Så du kan få tillgång till nya positioner med nästa layout.