PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

SPINDELHARPAN 123

Allas favorit Spindelharpan 123 har varit ett klassiskt kortspel i över 200 år. Det är en av de bästa mentala övningarna sedan den uppfanns av britterna. Inte undra på att den verkliga innebörden av namnet Spindelharpan 123 är “Spiderns tålamod”. Spelet kräver lite ledig tid, välplanerad strategi och analys.

Vi inbjuder dig att spela det bästa spelet Spindelharpan 123. Spela den här gamla versionen av patiens utan registrering och annonser på nivåerna.

Att spela Spider online är mycket enklare än någonsin. Inte för att spelarna har blivit smartare eller de klassiska reglerna har förändrats. Med hjälp av knapparna "Avbryt" och "Tips" finns det en chans att fuska nu. I Spider 1 Suit, Classic Spindelharpan Suits eller Spindelharpan 123 kan du till exempel enkelt förenkla uppgiften. Är du redo att spela just nu? Låt oss sedan komma igång!

Regler - SPINDELHARPAN 123

Liksom alla klassiska Spider Solitaire kräver det en fullständig rankning på 13 kort, inte på basen utan på bordet. Om du spelar Spider av samma färg, flyttar du helt enkelt de lägsta korten i stigande ordning till de högsta (10, 9, 8 ... 2). Den fulla rankningen från kungen till esset stoppas automatiskt åt sidan för att frigöra lite utrymme för nästa sort.

Om du spelar Spindelharpan-kostymer kan du lägga låga kort på höga kort, även om de inte har samma färg och i motsatt färg. Detsamma gäller för 4 kostymer, du får bara fler alternativ. Men endast homogena kort kan flyttas mellan celler. Genom att klicka på kortlek i det nedre högra hörnet visas en hel rad kort för varje kolumn.