PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

SPINDELHARPAN GAMLA VERSIONEN

Spindelharpan Gamla Versionen är ett berömt kortspel för en spelare. Njut av den mest populära versionen av en kostym. Reglerna för att lägga ut korten är enkla och processen är otroligt beroendeframkallande. Försök att spela online just nu. Spela patiens helskärm som gäst utan registrering.

Solitären kan lösas enligt standardreglerna för Spindelharpan Gamla Versionen. Du måste ordna om alla kort i färg i fallande ordning. Det högsta kortet är kungen. Du lägger drottningen på den och så vidare upp till esset.

Det finns 104 kort i spelet, 8 av varje värde. 60 läggs i reservdäcket och 44 läggs i 10 vertikala kolumner. De första fyra kolumnerna är större. De har 6 kort och resten av kolumnerna har 5 kort.

Regler - SPINDELHARPAN GAMLA VERSIONEN

1. Det finns åtta kort med samma färg - spader.

2. Du kan flytta kortet med musen, huvudvillkoret är att kortet måste vara en rang under.

3. Om korten är på den du vill flytta från rätt grupp kan du flytta dem tillsammans.

4. Om det inte finns några drag kvar från de öppna korten att flytta, kan du använda kartongen från kortlek. Klicka på den för att få en komplett rad med 10 celler.

5. En grupp med 13 värden (full färg) försvinner. En öppen cell måste fyllas för att inte förlora åtkomst till däcket i stacken.