PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

TRE TORNEN PATIENS

Om du vill spela Tre Tornen Patiens online gratis och utan registrering, tryck på “Start” -knappen direkt! Detta är det mest kända enkla och roliga kortspelet. När du spelar kommer du att distrahera från stress och öva din observation.

Tre Tornen Patiens-layout består av 52 kort: 28 läggs i pyramider med en bas på 3 kort. Den fjärde raden är öppen och gemensam för var och en av de tre topparna. Ett kort läggs nedåt. Detta är grunden och huvudriktlinjen för att lösa denna patiens. Det återstående däcket är en reserv.

Detta är den mest bekväma typen av Tre Tornen Patiens. Så snart den öppna huvudraden har tagits bort öppnar alla tre torn sina kort. Spelaren har fler chanser att lösa patiens.

Regler - TRE TORNEN PATIENS

Pyramiderna i denna patiens läggs ut från grunden till toppen. Valet beror bara på det övre fundamentkortets nominella värde.

Innan du spelar Tre Tornen Patiens, kom ihåg huvudvillkoren. Varje nästa kort kan skilja sig från det föregående. Reserven hjälper dig i en situation där det inte finns några kort bland de öppna korten i patiens.

Du kan ångra ett drag, spela samma layout igen eller blanda däcket.

Huvudmålet för Tre Tornen Patiens är att lösa det. Men spelet har en extra belöning med poäng för rätt resultat av spelet med minimal ansträngning.

Det finns en flytträknare i spelet. Ju färre drag du gör, desto högre poäng får du. Om du är en perfektionist som vill uppnå excellens inom något område, prova den här svårare versionen av reglerna. Lös detta pussel med maximalt antal poäng.