PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

SPIDER SOLITAIRE 4

Den berömda Spider Solitaire 4 består av kort med två fulla kortlekar. Detta är den svåraste patiens av alla Spider solitaires. Sannolikheten att vinna, jämfört med Klondike Solitaire, är cirka 30%. Men med hjälp av Ångra-knappen växer chansen upp till 50%! Vi har hittat den enklaste versionen av det gratis onlinespelet Spider Solitaire 4. Du kan spela utan registrering som gäst. Använd Retur och Tips för att få bästa resultat.

Målet med Spider Solitaire 4 Suits är att sortera korten i ordnade grupper om 13 kort från en kung till ett ess. I 4-suit-versionen är den största svårigheten att hitta rätt strategi. Vi visar dig rätt sätt att lösa denna patiens. Låt oss börja med reglerna.

Regler - SPIDER SOLITAIRE 4

I början av spelet läggs 50 kort i beståndet och resten delas i 10 högar. 6 kort i de första fyra högen och 5 kort i de återstående högen. Alla är vända nedåt, förutom den sista i varje hög med framsidan uppåt. Du kan flytta kort mellan kolumner med hänsyn till reglerna:

  • ett kort med framsidan uppåt kan flyttas till vilken kolumn som helst över kortet, oavsett färg
  • kort av samma färg som är staplade i ordning kan flyttas som ett kort
  • en hög med passande kort eller vilket som helst toppkort kan flyttas till ett tomt utrymme.

Den vikta sekvensen på 13 kort från en kung till ett ess försvinner automatiskt och läggs i grunden. Målet är att samla alla åtta sekvenser.

Du kan använda korten från stacken när som helst. Under förutsättning att det inte finns några tomma platser på spelplanen. Klicka på och 10 kort kommer att läggas till från beståndet, ett i varje kolumn.

Hur man spelar Spider Solitaire 4

Använd taktiska knep, som bara professionella spelare känner till. De kan vara mycket användbara för att träna din koncentration och logiska tänkande.

Speltips

1. Det är bättre att börja spela patiens med höga kort, de utgör grunden för sekvenserna och om de samlas en gång behöver de inte flyttas.

2. En bra strategi är att sortera korten efter färg.

3. Försök att frigöra raden så att du kan använda det tomma utrymmet för att sortera efter färg.

Spelet har inga tidsbegränsningar, men du kan kontrollera statistik och se resultaten.