PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

TOWERS SOLITAIRE

Towers Solitaire är ett mycket spännande online-kortspel. Du kan spela online gratis och utan registrering med hundratals olika alternativ. När du spelar kommer du att vara passionerad för spelet utan att anstränga din hjärna.

Målet med spelet är att flytta en kortlek från tornet till fundamentet i numerisk ordning. Det kan enkelt göras av ett barn, en tonåring eller en vuxen.

Namnet på Towers Solitaire är associerat med layouten. Den är gjord i form av en triangel. Alla Pyramid solitaires "Ateya", "Egyptian", "Jungle", "Sheriff" och många andra har samma allmänna regler. Skillnaden ligger i utformningen av bakgrunden, kort och små skillnader i användarinställningar. I vissa av dem finns det tips, och en Joker är ett universellt kort som accepterar valörer.

Regler - TOWERS SOLITAIRE

Layouten består av 28 kort och 10 kort vid stiftelsen. Endast den nedre raden kan vikas. Grundkortet visas längst ner på skärmen. Du kan bara lösa patiens om du hittar kortet i fallande eller stigande ordning. Till exempel, om det finns en 9 i basen, kan du täcka den med antingen en 10 eller en 8 i valfri färg. Så snart du tar bort ett kort från layouten blir det automatiskt ett nytt baskort! När du löser Tower Solitaire öppnar du fler kort från de övre raderna.

När spelaren fastnar kan han dela ut ett kort från lagret. Var försiktig, kort delas ut av 3 och kan inte återföras. Lyckligtvis kan Towers Solitaire spelas med "Wild Card" (Joker). Det kan sättas på valfritt kort och valfritt kort kan sättas på det.