PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

GOLF PATIENS

Det är dags att spela Golf Patiens online. Den klassiska versionen av spelet är tillgänglig gratis och utan registrering med den enklaste layouten. Detta är det bästa valet för nybörjare med enkla kort och utan timer. Du kan alltid använda Ångra-knappen.

Enligt reglerna måste du rensa ett spelplan som består av 7 kolumner som symboliserar hål. Var och en har 5 kort med framsidan uppåt. Resten av däcket är vänd nedåt och utgör grunden, och det övre kortet uppåt är bortkastat.

Regler - GOLF PATIENS

Spela patiens genom att stapla kort från bordet i en hög om ett kort rankas ett högre eller ett lägre än det översta kortet på avfallet. Till exempel, om det finns en 6 på avfallet kan du flytta en 5 eller en 7 av vilken färg som helst. Kortet som du flyttade blir det översta och bestämmer villkoren för att flytta korten. Om det inte finns något lämpligt värde på bordet, klicka på grunddäcket.

Strategi

Försök att samla sekvenser där maximalt antal kort från bordet är inblandade och du kan bara gå en gång genom basdäcket. Det finns inga återställningar tillåtna.

För lika värden, välj: - de längsta raderna för att öppna åtkomst till följande kort; - de mest olika korten så det finns fler chanser att skapa en lyckad kombination.

Om du gillar att spela klassiska patiensspel: Klondike, Pyramid, kan du verkligen lägga till en unik Golf Solitaire i listan. Njut av spelet!