PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

SPINDELHARPAN

Spindelharpan 2 färger (Solitaire Spider 2) liknar en klassisk Spider Solitaire. Här används korten i det franska däcket från ett 2 till ett ess, men endast två kategorier används - rött och svart.

Kärnan i det gratis onlinespelet är Spindelharpan ett kortspel från 1800-talet. Det kallades det bästa botemedlet för sinnet på grund av behovet av att fokusera på den bästa lösningen. Denna gamla patiens med en två-suit layout är fortfarande det bästa tåget för din hjärna! Jämfört med Klondike Solitaire är det svårare att spela Spindelharpan på grund av behovet av att ta hänsyn till fler begränsningar.

Regler - SPINDELHARPAN

Låt oss ta reda på hur du spelar Spindelharpan. Låt oss börja med några grundläggande speldetaljer. Du kan delta i spelet som gäst. Spela denna patiens online gratis utan registrering. Du kommer att ha alla spelarens fördelar:

  • obegränsat antal tips;
  • förmågan att ta reda på hur man löser patiens;
  • "return a move" -knappen;
  • räknare för drag;
  • sparar automatiskt den bästa poängen i Spider Solitaire.

Målet med Spindelharpan 2 färger

Målet med spelet är att sortera patiens i två kostymer genom att flytta kort i fallande ordningsföljd. När du sorterar layouten kan du lägga röda kostymer ovanpå svarta kort och tvärtom. Men detta kommer bara att vara en mellanliggande lösning. Det är omöjligt att fylla i en uppsättning kort som innehåller en blandning av kostymer.

Under sorteringen kan du ordna kort i fallande ordning utan att ta hänsyn till färgen. Du kan inte flytta dem i en grupp också. Endast enfärgade delar kan flyttas.

Ställ in sekvenser på 13 värden från en kung till ett ess, med hänsyn till kostymbegränsningarna. Samla fyra uppsättningar av varje färg för att ta bort dem från spelplanen. Solitaire löses när alla åtta uppsättningar har eliminerats. Ha ett bra spel!