PATIENSHARPAN.COM
Regler
Stäng

EIGHT OFF SOLITAIRE

Kortspelet Eight Off är ett patiensspel som är roligt och utmanande. Sättet att lösa denna patiens liknar Freecell patiens, och namnet antyder på huvudfunktionen i spelet. Det finns åtta reservceller istället för de vanliga fyra! Låt oss börja spelet!

Det här är Eight Off Solitaire där du kan avbryta ett drag och använda tipsen för att spela. Du kan spela det utan registrering som gäst. Vi rekommenderar att du använder alla fördelar med en auktoriserad spelare. Du kan ändra bakgrund, typ av kort och helt anpassa visningen av patiens på ditt sätt.

Enligt spelreglerna för Eight Off Solitaire delas en kortlek med 52 spelkort uppåt i åtta högar med sex kort. De återstående fyra är också uppåt och tar upp hälften av stamcellerna.

Målet med spelet är att sortera däcket i grundval, och börja med essen i stigande ordning för varje färg.

På spelplanen kan du sortera kort som växlar i fallande ordning efter färg.

Åtta lediga celler är reservplatser som kan innehålla ett kort vardera. De garanterar också att en sekvens av kort flyttas mellan stackar.

Ju fler celler är lediga, desto längre kan kortföljden flyttas.

Regler - EIGHT OFF SOLITAIRE

Sortera korten efter färg, i fallande ordning.

Endast kungen kan flyttas i en tom cell.

Essen flyttas först till fundamentets högar (som i "Klondike" Solitaire) och sedan i stigande ordning från de nedersta tvåarna till kungarna.

Alla kort kan flyttas till åtta celler, varifrån de kan tas både för att flytta till fundamentet och för att spela i layouten.

Spelet är över när hela däcket läggs i fundament. Vi önskar dig att ha en bra tid i spelet!